MASSZÁZS HÁZHOZ JÖN! Gyógymasszázs,Svédmasszázs,Talp masszázs.

Masszázs házhoz jön! Gyógymasszázs,Svédmasszáz,Lávaköves masszázs.Szegmentmasszázs,Kötőszöveti masszázs,Csonthártya masszázs,Talpmasszőr,Talpmasszázs,Masszázs Budapest,

Időpont foglalás : 9°°-  19°°

Tel.: +36 30 339 4876

A fejmasszázs kiváló stressz ellen

fej_masszazs_1.jpgfej_masszazs_2.jpg

Nem csak az egészséges és szép hajért. A fejmasszázs az egész testre jótékony hatással van.

 A fej gyógyászatbeli és egészségügyi szerepét nem lehet eléggé hangsúlyozni. A testen legfelsőbb és központi helyet foglal el, és a minden egyes személyre jellemző tudati, lelki és fizikai egyedi sajátosságok székhelye is egyben.

A kezelés rendkívül kellemes mind a kezelt, mind a kezelő személy számára. Pihentet, lazít, fájdalmat csillapít, fokozza a szellemi képességeket, felfrissít, rendszeres alkalmazása  igen jó hatású. 

 Miért van igény ma a fejmasszázsra?

A világban elterjedt masszázstechnikák általában a test egészére terjednek ki, s a fejet csak mint a test kis részét, járulékosan érintik, csupán néhány masszázsfogás erejéig, a teljes masszázsra fordított idő kicsiny hányadában. Mindez természetes egyezést mutat a történelem során, a mindennapi életben mindig is fennállt helyzettel: a társadalmat alkotó emberek többségének ideje legnagyobb részében nehéz fizikai munkával kellett megkeresnie kenyerét, s testi erejével biztosította az életben maradásához szükséges feltételeket. Korunkban azonban gyökeresen megváltozott a munkavégzés jellege, s az emberek munkán kívüli élete is. A technológia fejlődésével és a számítógépek széleskörűen elterjedt alkalmazásával ma a népesség egyre nagyobb hányada végez szellemi tevékenységet, ülő munkát s ennek arányában szorul vissza a fizikai testi erőfeszítés a mindennapi élet összes területén, így a szabadidős tevékenységekben is. Helyváltoztatáshoz is autóba ülünk, otthon pedig órákat töltünk a televízió előtt. Ezek a változások ugyan visszaszorították a korábbi fizikai munka okozta problémákat, viszont a nyak, a szem, az agy megnövekedett aktivitása mellett egy sor „civilizációs" betegséget hozttak magukkal.

A mozgásszegény életmód és a megnövekedett stressz, a környezet megváltozott és igen terhelő állapota, természetes gyógymódért, természetes megelőző és utókezelő módszerekért kiált. Mindezek együtt vezettek el egy új gyógyító eljárás alkalmazásához, a fej masszírozásához mint természetes betegségmegelőző, gyógyító és utókezelő módszerhez.

Hajunk és fejbőrünk egészsége és állapota ugyanakkor testi egészségünk tükörképe is. Emellett függetlenül attól, hogy arcunk szép-e vagy közönséges, a körülötte képkeretként elhelyezkedő haj nagyban befolyásolja a mások által rólunk alkotott képet is. Érdemes tehát aktívan tenni fejbőrünk egészségéért, hogy ezáltal harmonikusabb külső és belső környezetet biztosítsunk magunknak.

 Mi is az a fejmasszázs? Milyen előnyökkel jár?

Jó tudni, hogy a kezelés rendkívül kellemes mind a kezelt, mind a kezelő személy számára. Pihentet, lazít, fájdalmat csillapít, fokozza a szellemi képességeket, felfrissít, rendszeres alkalmazása  igen jó hatású.

Előnyei közé tartozik a masszázs egyszerűsége, hatékonysága és hozzáférhetősége, illetve nem mellékesen –, a hajunknak egészséges csillogást kölcsönöz.

A fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a fejbőrt, s így fiatalosabb, üdébb és vonzóbb személyiséget varázsol belőlünk. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Elősegíti, hogy a mérgező anyagok minél hamarabb távozzanak testünkből, biztosítva ezáltal szervezetünk egészséges fejlődését és működését.

 A fejmasszázs története és jótékony hatásai

Indiában a különféle masszázsok évszázadok óta a mindennapi élet szerves részei. Az indiaiak gondolkodása és tapasztalatai szerint a rendszeres testmasszázsok segítenek fenntartani az egészséget, megőrzik a bőr víz és zsírháztartását, a bőr finom, puha és természetes fényű, a fejmasszázstól a haj erős szálú, egészséges, ragyogó fényű lesz. Indiában mindmáig számos család ápolja a fejmasszázs ősi hagyományát érdemes lehet ezt az értékes szokást nálunk is bevezetni. 

A fejmasszázs számos jótékony hatása többek között:

csillapítja a fejfájás és a szem megerőltetéses miatti fájdalmakat, illetve az állkapocsízületi fájdalmat
erősebb, egészségesebb lesz tőle a haj
enyhíti a stresszt, szorongást, a kisebb fokú depressziót
fokozza a kreativitást
letisztult gondolkodást, jobb koncentrációt tesz lehetővé 
mélyebb, nyugodtabb alvást biztosít 
fokozza az endorfinok, azaz a "boldogsághormonok" termelődését
 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 8
Heti: 79
Havi: 336
Össz.: 128 499

Látogatottság növelés
Oldal: Masszázs a fejen
MASSZÁZS HÁZHOZ JÖN! Gyógymasszázs,Svédmasszázs,Talp masszázs. - © 2008 - 2018 - masszazshazhozjon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: talpmasszázs házhoz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »