MASSZÁZS HÁZHOZ JÖN! Gyógymasszázs,Svédmasszázs,Talp masszázs.

Masszázs házhoz jön! Gyógymasszázs,Svédmasszáz,Lávaköves masszázs.Szegmentmasszázs,Kötőszöveti masszázs,Csonthártya masszázs,Talpmasszőr,Talpmasszázs,Masszázs Budapest,

Időpont foglalás : 9°°-  19°°

Tel.: +36 30 339 4876

Masszázs a szép és egészséges hajért

haj_masszazs.jpghaj_masszazs3.jpg

Hajunk egészsége és állapota testi egészségünk tükörképe. Függetlenül attól, hogy arcunk szép-e vagy közönséges, a körülötte képkeretként elhelyezkedő haj nagyban befolyásolja a mások által rólunk alkotott képet. Régebben nagyon szerettem festeni, és az elkészült alkotást mindig magam vittem bekereteztetni. Csodálatos élmény látni, hogyan képes egy jó keret a műben elrejtőző szépséget kiemelni, vagy rossz választás esetén lerombolni.

A hajtövek serkentése a reflexpontok ingerlésével

A hajtövek serkentésének egyik igen hatékony módja, ha belemarko­lunk hajunkba, és meghúzzuk. Ahogy haladunk a fejen körbe, érezni fogjuk, ahogy a hirtelen rántások hatására fejbőrünk vérkeringése felélénkül, és ez az érzés akár több percig is eltarthat majd . Ha jól szemügyre vesszük ezeket a képeket, láthatjuk, milyen sok szerv és mirigy reflexpontját ingereljük ennek az egyszerű módszernek az alkalmazásával, de orvo­solhatjuk vele másnaposságunkat, emésztési problémánkat is.

A jó és oxigénben gazdag vérkeringés mellett nagyon fontos ha­junk számára a kellő vízmennyiség biztosítása. Igyekeznünk kell, hogy vérünk elegendő folyadékot tartalmazzon, amely nemcsak a szerve­zet átmosását segíti elő, de biztosítja bőrünk nedvességét, valamint az egészségesen ragyogó haj megőrzését.

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 17
Heti: 17
Havi: 562
Össz.: 128 061

Látogatottság növelés
Oldal: Masszázs a szép hajért
MASSZÁZS HÁZHOZ JÖN! Gyógymasszázs,Svédmasszázs,Talp masszázs. - © 2008 - 2018 - masszazshazhozjon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: talpmasszázs házhoz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »